contest gambar saya cantik

hehe contest ni menarik minat ak..singgah blog mbe jap td..tbe2 ad 1 contest ni , contest gambar saya cantik..nak try la mne taw ad rezeki ak kat sni ..so why not kite join tok ske2 ..kan3 

contest ni direka khas oleh cik adik molek kite ni..name die syafrina..
comei kan..mmg omei la..tol x tpu 

syarat :-




  • Peserta kene JOINT BLOG akusyafrina



  • Pilih SATU SAHAJA gambar yang ada gambar korang ONLY... Tak nak ada gambar orang lain ok. 



  • Buat 1 ENTRY SIMPLE BERTAJUK "Contest Gambar Saya Cantik" dan LINK BACK ke contest ni.. 



  • Pastikan korang letak gambar SEBELUM dan SELEPAS di edit.. Tak kisah nak edit macam mana pun.. Ikut yang korang rasa cantik.



  • Letak gambar banner di atas DALAM ENTRY yang korang buat tadi dan DEKAT SIDEBAR blog korang. Jangan lupe LINK BACK semula :)



  • Tag 5 ORANG untuk joint contest ni.. Pastu jangan lupe bagitau diorang, diorang dah kene TAG :)



  • Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat dalam Mister Linky kat atas.. :)



  • habis contest ni 1 mei 2011 
    so moh la ite memeriahkan ag contest ni..
    kowg x rugi pe2 pun ok..percayelah hehe 
    so owg yg ak nak tag ialah someone yg special ..join skali okes 

    my pic before 

    my pic after 

    hahaha amacam..menang ke x 2 blakang citer..ak enjoy n ske2 huhu gambo ni tok kite2 je ok..mlu la i huhu

    contest gambar paling cantik ??? cantik ke mcam 2 haha cantik la kot bagi ak huhu its ok yg penting ak puas ati hehe




    2 orang budak cantik:

    anisyafrina said...

    hehehe... cantik ape... yg tgk pun sedap mate memandang :) tQ joint n gud luck ye :)

    k@k@k c0k0L@T said...

    tq syafrina comei :)
    hope win this contest..hehe first contest ni kikiki ..sje nak try nasib

    Followers