HADIAH ARIJADI SAYE :)

arijd dah lpas dah sebenonye, sje je gedik nak gak cte pe hadiah pe ak dpat huhu..lme dah nak update cte ni, tapi 2 la ak xdok mse sgt2..acik bz ngn fb je hehe.. hadiah arijd?? yess ak dpat dr 2 owg yg comei lotel n baik hati nak bg adiah..ptut la die tnye nak adiah pe..ingtkan main2 last2 dapat betul2..wei xnak pun sebenonye..ok  ak tipu je 2 ayat sentap je sebenonye haha ak nak3 hehe..balik pd kl tbe2 syaa ckp ak dpat adiah..emm terharu gle sbb sebelom ni xpnah dpt adiah dr mbe, pakwe je yg acik bg smpai ak naik jemu haha..dpat je adiah 2 twus ak pelok n cium dieowg..jd lesboo sekejap je pas2 normal balik ok tanks sgt2 kpd yati n piya nana ok muah..adiah 2 cantik sgt pd ak, sgt2 cantik n cantik n cantik..ak hargai gle pemberian kowg..ak x kan bg owg len pgg sbb ak syg huhu xdok la ak tpu je 2,jgn siyes sgt hehe..ok kite mulakan aksi2 tunjuk menunjuk ni ok..lets start !!

cantik x ?? huyoo frame gambo die bg kat ak hehe cute gle mcm tuan yg bg adiah 2..ni adiah yati yg bg..emm ske sgtttt

 aksesori cantik ni piya nana yg bg..em syg kt ko..tanks gle2..sgt cantik n comei cam tuan die gak muah 

kpd yg x bg adiah kat ak jgn kwn ngn ak dah k huh putus kwan twus..ok 2 dlm mimpi ak je yg berkate2, sumpah ak tipu...hehe cukup la sekadar bg wish je,.xyoh la gedik sgt smpai xnak kwn ngn ak huh..kpd mereka yg bg present ni, ak syg kowg lebih ok hehe 

0 orang budak cantik:

Followers