ptptn...

tgh syok2 men fb tbe2 dpt kol dr mak ak..
mak ak kol sambil mrh2 n ceramah mglahkan nenek aku huh stop!!
 cewah pdhal x pun ..
ok2 kite berbalik pd topik..
em kan ak dapat kol dr mak ak kan..
n then mak ak ckap surat ptptpu ad sampai kat umah n kat c2 die mngatakan bahawasanye ak perlu byo cek pendahuluan yg die bg kat ak sebelum msuk u dlu ..
cek 2 nilai die 1500hgt tapinye ak kne byo sebanyak 1600lbh ..
lbh2 2 ak x taw r bpe..katenye yg lbh2 duit pampasan ..
pampasan pale otok die..
mne ak nak cri duit seribu lbh 2 wei..
ak ni bknnye owg kaye..mak gji 400lbh je..ag pun dlu sebelum nak msuk u ni, mak ak ad buat pinjamn ngn KSD 1000 taw..
n mak ak masih ag x byo2 duit 2..
so xkan la nak pjm ag kn..
ak pening pale sgt klu pk pasal duit..twus migrain dtg..
oh god..
dah r bg mse sebulan je..siot tol..
2 baru seribu lbh ..blom ag ak buat pinjaman pt yg 15000 2 perhhh superb..
 klu ak dah keje xpela gak kan..twus je ak bg duit bedebush ha amik ko duit ni g main jauh2 huh tapinye ak n adik ak msih ag blajo..
so guane 2 ??
em so arini ak btol2 moody..xtaw nak watpe..keje aku acik nak ngis je mengenang nasib
ak maleh nak bercakap sgt2 arini..berat rase mlut ni, mcm ad emas je rse lam mulut ni 
 em someone can u help me with this difficult situation :(

5 orang budak cantik:

adibah said...

ekele..xkn la die mntk skng kot..
xtaw ke yg kite ni tgh belajo..
tggu la dh keje ke,baru la mntk..
sabar ye kak

k@k@k c0k0L@T said...

taw xpe dibot..ak mne ad duit..bongok tol ptptpu ni huh !!

zOeY zAu YaH said...

kalau msh belajar blh tunjuk surat n bayaran ditangguhkan dulu.my sis pun dapat surat tu.

k@k@k c0k0L@T said...

oyeke ..em tanks byk2 k ..x taw r plak leh wat g2..nt kite cube

.:|kamaryeah|:. said...

buat la penangguhan pembayaran~
blh sgt sbb blajar lagi~
laen la da keje or dpt biasiswa @ pinjaman lain~
if dpt lain mmg kne byr ape yg da dipinjam..
tp byr tue dr duit biasiswa yg baru la~

Followers