assalamualaikum :)

yoyoyo salam satu msia..salam khazanah alam huhu over selamat pagi sumenye..pe kabo owg di sana..lme sudah x update blog..kerinduan tahap gle nak mati ni..x taw nak update ape..tapi just nak cte je yg final nak dekat..of coz la takut ..xmaw hampakan owg tua ak..xmuh pisang berbuah dua kali..kowg sume klu tgh semayang  rajin2 doakan la ak huhu suke2 ati ak je.. sowi k :) .. hehe skunk ni kat library..sje tumpang computer..harap cik abg yg jge makmal jgn marah ak yer..sje je nak lpas rindu kat blog sebenonye..lme sgt dah ni huhu spe2 yang rindu ak, sila jgn pendam lme2 k..jgn simpan lam ati..luahkan jela perasaan mu terhadap diriku ini..kiki..klu tol pun pe salahnye..x marah pun ..ske sgt :) .. hehe cukup la kot sampai sni je ..terluah gak perasaan ak akhirnye huhua .. blog akan diberhentikan sementara waktu coz final exam dtg serang ak..ak dah demam ni.. ubat die, tgu pas abis final ni twus sembuh hehe kowg pun mst sme kan..msti lega tahap cool punye r..caya r .. ok r caw kit road dlu ..bubye ..muah ..love a a lot from aku :)

2 orang budak cantik:

Followers