SEGMEN : MY BFF

ok tajuk beso my bff ..actually ak ad ramai sgt bff hehe rsenye sume bff kot..
ak jmpe segmen ni kat membe ak punye blog..
which is hawa.. hawa juga my bff okes..
kenal mse duk kat u ni.. ok memandangkan ak ternmpak segmen ni..
so why not ak join kan.. boleh la kenalkan bff ak mse sek dulu ..
join utk suka2 aje.. menang or kalah , cuma redho aje..
if u all want to join this contest, so u can join and clik this banner.. ok let me introduce my bff okes . jom scroll
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





sowi la gambo beso.. sje bg fokus sikit kat gambo 2 huu..  xyoh nak zoom in dah kan.. ok gambo yg beso gedabok ni ni time sek dulu.. mse ni form 5 tahun 2009.. lme dah kan.. saya yang pkai bju sek lengkap 2 haha.. time ni x taw ada aktiviti sek.. wpun pun kami skunk dah 20thun and masing2 blajo kat tempat yg jauh2 but kami still ag contact ok .. hubungan kami xkan penah putus..klu boleh dah kawin nt sebelah umah je haha and pe2 pun sy sgt rindukan my bff ni.. haa 1 ag.. actually kami dah kawan sejak dari sek rendah ag okes.. nmpak sgt kan kat situ, air y dicincang xkan putus.. tapi time sek rendah x rapat sgt.. sbb dieowg ni duk klas pandai haha.. start fom 1 ngn 4 n 5 je kami sekelas .. start dari fom4 smpai skunk la kami jadi 1 geng iaitu bff

    pic 1 : (( dari belah kiri : ipah, yani, mah and aku.. ))
pic 2 : ((  berdiri dari belah kiri : nad, yani..  duduk dari kiri : ipah, aku and mah.. ))

saya sayang mereka sume.. cinta ati saya.. best friend forever bebeh..

tag untuk salah sowg bff saya kat lam gambo 2 ..




9 orang budak cantik:

Sally Samsaiman said...

hai ! thnks join..huhuhu...lama betul gambar...alhamdulillah...

nway, Good Luck ye :)

WAFFLE said...

akaaaakk, gambar tuh buat aku rindu kat bff kite :D

k@k@k c0k0L@T said...

hai kak sally.. tanks..

k@k@k c0k0L@T said...

wei bff haha mstila .. kite kan bff

imantizz_truper said...

wah,kita sebaya....dari segmen yang sama..

salam ukhuwah...

ATIQAH said...

singgah dari segmen sama http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

Cik Amal said...

http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

saya join jugak
good luck ok
btw, saya follow sini

k@k@k c0k0L@T said...

hai imanntiz .. salal ukhuwah jugak.. kite geng hehe sebaya :)

k@k@k c0k0L@T said...

cik amal.. tanks folow.. btw gudluck jgak okes

Followers